תוכנית האוכל השבועית של "כאן". שיחות עם השפים המובילים על חומרי הגלם הטובים והתופעות המעניינות של עולם הקולינריה. זכויות מסעדנים, חמוצים ומותססים, אוכל מטוסים, שפים בחו"ל וגם מתכונים. מגישות ועורכות רונה גרשון תלמי ושירי כץ
בחירת העורכת
-
איך לחיות טוב על רגל אחת? המדריך לקטוע המתחיל
-
המתחרות של יובל רפאל באירוויזיון 2025 - חלק א'
-
איך קייטי פרי הפכה לשק החבטות של האינטרנט?
-
רומיאו ויוליה בבני ברק: בחזרה ל"מרחק נגיעה" | סדרתיות
-
רצח או התאבדות - מה קרה לאנסטסיה?
-
איך הפך השב"כ לסמל הדמוקרטיה בישראל?
-
מהחרמון ועד לאילת: שביל ישראל מציין 30 שנה
-
סערה ב"טורנדו": קריאות להחרים את החברה בעקבות הפרזנטור